Beste boeken voor spieropbouw

Hier een lijstje met beste boeken om spieren te bouwen:

  • %d0%bc%d0%bc%d0%be19Reeds vele jaren geleden geschreven maar bijgewerkt voor deze moderne tijden is ‘De Encyclopedie van Bodybuilding in de 21eeeuw’. Dit boek geeft je een kijk van a tot z op elk aspect van bodybuilding met alle ontwikkelingen in de fitness en de gezondheid. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden want dankzij het encyclopedieformaat is het snel en eenvoudig om iets op te zoeken. Het is het boek bij uitstek en onze top-aanbeveling voor al uw bodybuildingkennis.
  • Ook wel de bijbel van bodybuilding genoemd, The New Encyclopedia of modern bodybuilding is een boek geschreven door niemand minder dan de voormalige professionele bodybuilder, ex-acteur, gouverneur en icoon Arnold Schwarzenegger. Het biedt zowel de meest recente ontwikkelingen als de basis van de fitnesswereld aan. Zoals voor elke encyclopedie is dit boek een complete up-to-date gids voor de wereld van de bodybuilding.
  • %d0%bc%d0%bc%d0%be20Voor de meer gevorderde bodybuilders die hun kennis verder wensen te verruimen is er het boek ‘Strength Training Anatomy’. Het spreekt over de menselijke anatomie bij het gewichtheffen en dankzij de 600 overzichtelijke, gekleurde illustraties, is het eenvoudig en aangenaam te absorberen. Zo leest en ziet u in detail alle spieren die gebruikt worden bij het liften van voorwerpen of het uitvoeren van lichaamsoefeningen. Het streeft er naar om de juiste technieken aan te leren bij het gewichtheffen. Er is zelfs een hoofdstuk gewijd aan het onderwerp verwondingen ten gevolge van gewichtheffen, hoe gebeuren ze en hoe zijn ze te vermijden.
  • Met ‘De Encyclopedie van Spieren en Kracht’ wil Jim Stoppani ons een uitgebreide gids voorstellen die alle elementaire definities uitlegt, informatie meegeeft over de beste apparatuur, de rol van elke spiergroep weerlegt en nog zoveel meer. Mensen met interesse in anatomie, biologie en het menselijk lichaam krijgen een kijk achter de schermen van het lichaam wanneer je traint. Het is op een zeer informatieve manier geschreven maar toch eenvoudig in het gebruik waardoor het één van de beste bodybuildingboeken voor beginners is.
  • Bigger Slanker Stronger is een eenvoudige gids die tot doel heeft mensen te laten zien hoe het lichaam van hun dromen te bouwen, zonder toevlucht te nemen tot extreme diëten, dure supplementen, of belachelijk zware trainingsschema’s. De auteur stelt dat krachttraining een stuk eenvoudiger is dan een heleboel fitness “experts” u willen doen geloven. Dit boek is voor zowat iedereen die op zoek is naar een beter lichaam en geeft u een duidelijk pad naar een gezonde levensstijl. Het biedt ook veel info over wat te vermijden valt en is ook een van de beste voedingsboeken op deze lijst. Geschikt voor beginners maar ook meer ervaren mensen die nog niet de resultaten hebben die ze willen bereiken.
  • %d0%bc%d0%bc%d0%be21Als laatste hebben we Bodybuilding Anatomy, een complete bron voor wie op zoek is naar bodymassa winnen en streven naar het lichaam van hun dromen. Van eenvoudige heftechnieken tot informatie over voedingswaarden, het behandelt het allemaal. Er zijn meer dan 100 verschillende oefeningen weergegeven die u het proces van start tot einde aanleren tot het worden van een bodybuilder.